29 juni: Ga goed voorbereid op stap naar Moerdijk!

Aankomende zaterdag 29 juni is het feest in dorp Moerdijk. Het nieuwe dorpshart wordt feestelijk geopend tijdens een groots opgezette dorpsdag. Ben jij er bij? Hier vind je alle informatie die je moet weten voor jouw deelname aan de opening en de dorpsdag.

Parkeren en aanmelden

Pparkeren kan zaterdag op het terrein van voetbalvereniging TPO aan de Wethouder Mattheestraat. Genodigen kunnen zichzelf daarna melden bij de stand van de werkgroep bij de kerktoren aan de Steenweg. Daar ontvangt u een speciaal polsbandje voor genodigden.

Rondleiding door klooster en pastorie

Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van twee van Moerdijks meest bijzondere gebouwen: het voormalige klooster en de pastorie? Neem dan op zaterdag 29 juni deel aan een speciale rondleiding! Die start om 11.00 uur. Theo Buijs van Heemkunde Moerdijk leidt je rond en vertelt feiten en anekdotes over deze prachtige panden en hun voormalige bewoners.

Er is helaas maar plaats voor maximaal 15 personen. Dus ben op tijd! Melden bij de stand van de makelaar en vastgoedbeheerder op het terrein van het dorpshart.

Barbecue in het dorpshart

Rond 16.00 uur steken Kees en Andrea van ’t Winkelmandje samen met Holle Bolle Cor de barbecue aan en kun je genieten van broodjes hamburger, saté met stokbrood en broodjes braadworst. De barbecue is niet gratis. Voor € 3,50 kunnen bezoekers de hele dag bonnen kopen in de horecatent. Hiermee koop je zowel eten als drinken bij de horecatent kopen.  Genodigen ontvangen bij aanmelding een polsbandje waarmee ze gratis drinken kunnen afhalen.