Richard van der Giessen

Makelaar Richard van der Giessen aan de slag in dorp Moerdijk

Dit is ‘m: de nieuwe man die zich vanaf nu namens de gemeente Moerdijk bezighoudt met de verkoop van de huizen in het kader van de Moerdijkregeling. Makelaar Richard van der Giessen heeft er zin in en ziet volop mogelijkheden. “Er zit zoveel potentie in Moerdijk, ik wil daar samen met inwoners en andere betrokken partijen zoveel mogelijk uit halen.”

Van der Giessen is dus de komende jaren de beheerder van de portefeuille met panden in dorp Moerdijk die aan de gemeente zijn verkocht. Op dit moment zijn dat er 30, waaronder een aantal panden met bijzondere historische waarde. Bijvoorbeeld het voormalige klooster en de vroegere pastorie, allebei aan de Steenweg. Van der Giessen: “Prachtige en bijzondere panden, waar ik al wel wat ideeën bij heb.”

Hij ziet volop kansen om te zorgen dat het dorp nog aantrekkelijker wordt om te wonen en te werken. “Een mooi, interessant gebied, met zoveel mogelijkheden. Mijn werkgebied richt zich voor een belangrijk deel op het Drechtsteden-gebied. Voor veel mensen daar is Moerdijk-dorp onbekend, of ze hebben geen idee welke mogelijkheden wonen daar biedt. Ik denk dat ik een mooie rol kan spelen bij het op de kaart zetten van het dorp. En ik wil ook graag met de inwoners kijken wat we samen kunnen doen om wat meer leven in het dorp te krijgen. Ik ben weliswaar een buitenstaander en stap er blanco in. Maar dat kan juist een groot voordeel en verfrissend zijn. Ik weet in elk geval heel goed wat er leeft. Als makelaar kan ik juist een verbinder zijn tussen alle partijen en kanalen, ik hoop ook dat iedereen met tips of vragen zich bij mij meldt. We gaan er samen wat moois van maken!”

Meer weten over makelaar Richard van der Giessen en het woningaanbod in dorp Moerdijk?
www.vandergiessenvanherk.nl