Project informatie

Werkgroep

Het doel van deze werkgroep is het informeren over de woningen uit de Moerdijkregeling, de verkoop- en verhuurstrategie en het promoten van ‘Wonen in Moerdijk is zo gek nog niet’. Dit doen we door het inzetten van verschillende communicatiemiddelen en het organiseren van activiteiten zoals een open huizen dag.

Update over de woningmarkt en de Moerdijkregeling in 2017

Een actuele update van de Moerdijkregeling zie je op de bovenste afbeelding.

Werknemers van haven- en industrieterrein

‘Wonen en werken in Moerdijk is zo gek nog niet!’ Dat was onze kreet op donderdag 5 juli bij het bezoeken van ATM en het Havenbedrijf. Gewapend met gevulde koeken, speciaal voor Moerdijk gemaakte huisjes, gingen we langs alle medewerkers. Tijdens het uitdelen van de Moerdijkkoek vertelden we waarom dorp Moerdijk zo bijzonder is. De centrale ligging en vlakbij het werk dus geen files en korte reistijd. Volop groen, ruimte en rust. Een dorp met een rijk verenigingsleven dat staat voor saamhorigheid en verbondenheid. Met uiteraard de Moerdijkregeling. En ga maar door. Dat hebben we ze dus even verteld.

Het was een leuke ochtend. We werden gastvrij ontvangen en kregen volop medewerking. De medewerkers waarom geïnteresseerd waarom we langskwamen. De reacties waren enthousiast: ‘Had ik het maar eerder geweten, dan had ik een keuze gehad, want ben net verhuisd.’ ‘Goed initiatief!’ ‘Deze actie draagt zeker bij aan de bewustwording.’

Met lege dozen en een goed gevoel verlieten we beide bedrijven. De komende tijd bezoeken we nog een aantal andere bedrijven waar onze Moerdijkse ambassadeurs werken. Uiteraard brengen we hierover weer verslag.

 

Overige activiteiten

Oldtimer Festival
De werkgroep was zondag 26 augustus samen met Moerdijk Marketing, Claudia van Q Makelaars en Kim en Kristel van de Vastgoedbeschermer aanwezig op de braderie. Naast het stellen van vragen over de Moerdijkregeling was het ook mogelijk om een aantal huizen te bezoeken tijdens de open huizen dag. Op een echte Amerikaanse fiets gehuurd bij het Winkelmandje cruiseden we met potentiële kopers door Moerdijk. Tussen 13.00 en 16.00 uur hadden we maar liefst 10 bezichtigingen en zijn er nog 3 afspraken gemaakt voor woningen die niet deelnamen. Erg geslaagd dus!

Open dag Haven- en Industrieterrein
Op zaterdag 6 oktober is de open dag van het Haven- en Industrieterrein. Een mooi evenement waarop we ‘Wonen en Werken in Moerdijk is zo gek nog niet’ willen promoten. U kunt uzelf aanmelden via www.openhavenmoerdijk.nl en daar ook het volledige programma bekijken. Moerdijk Marketing en de werkgroep Verkoop, PR en Imago staan er ook. We hebben een kraam in de brandweerkazerne aan de Plaza 21 waar ook de brandweer, omgevingsdienst, politie, douane en ambulance staan. Er zijn veel auto’s te zien en ook kunnen kinderen een brandje blussen of zichzelf uitleven op een springkussen. Heel leuk om ons dus even een bezoekje te brengen!

En er volgen uiteraard nog meer activiteiten dus houd onze pagina en Facebook in de gaten. Heb je tussendoor vragen? Mail dan naar havenstrategie@moerdijk.nl.

De werkgroep bestaat uit: Jeroen de Visser, Joke Hagenbeuk en Caroline Hoendervangers (gemeente Moerdijk).