Project informatie

Werkgroep

Het doel van deze werkgroep is het informeren over de woningen uit de Moerdijkregeling, de verkoop- en verhuurstrategie en het promoten van ‘Wonen in Moerdijk is zo gek nog niet’. Dit doen we door het inzetten van verschillende communicatiemiddelen en het organiseren van activiteiten zoals een open huizen dag.

Update over de woningmarkt en de Moerdijkregeling in 2017

Een actuele update van de Moerdijkregeling zie je op de bovenste afbeelding.

Activiteiten

Verkoop woningen loopt goed
De verkoop van de woningen uit de Moerdijkregeling loopt goed. 84 woningen zijn aangekocht en maar liefst 52 zijn definitief verkocht. Een resultaat om trots op te zijn en wat we als dorp zeker mogen delen. Op maandag 1 oktober was Erik Peeters van Omroep Brabant uitgenodigd om interviews over dit succes af te nemen. Burgemeester Jac Klijs, wethouder Desiree Brummans, makelaar Claudia Kamp en familie Boogerman van Grintweg 82 vertelden vol trots over het dorp. De uitzending kijk je terug op de homepage. Verschillende andere media zoals BNdeStem, Kijkopmoerdijk, Ons West Brabant en de bode hebben dit bericht overgenomen. Ook op social media is het bericht volop gedeeld.

Social media
Om dorp Moerdijk nog meer op de kaart te zetten, zetten we verschillende social media kanalen in. Deze kanalen willen we steeds meer gaan benutten met ook vaste rubrieken. Houd dus de Facebookpagina komwonenindorpmoerdijk in de gaten, maar like, reageer en deel nog liever, zodat de berichten zeker getoond worden op de tijdslijn bij iedereen.
Ook zetten we Instagram INdorpMoerdijk in om Moerdijk te promoten. Help ons Moerdijk mee op de kaart te zetten. Stuur foto’s naar caroline.hoendervangers@moerdijk.nl. Of tag ons via Instagram of Facebook. En vergeet ons niet te volgen natuurlijk!

Open dag Haven- en Industrieterrein
De tweede editie van Open Haven Moerdijk op zaterdag 6 oktober was wederom een groot succes. Het bezoekersaantal overtrof de vorige editie in 2016: zo’n 3500 omwonenden, vrienden en familie van werknemers en geïnteresseerden brachten een bezoek aan de haven van Moerdijk. De werkgroep Verkoop, PR en Imago stond met haar kraam in de brandweerkazerne aan de Plaza 21. We hebben veel bezoekers mogen verwelkomen samen met de brandweer, omgevingsdienst, politie, douane en ambulance. Een mooi evenement om ‘Wonen en werken in Moerdijk is zo gek nog niet’ te promoten.

En er volgen uiteraard nog meer activiteiten dus houd onze pagina en Facebook in de gaten. Heb je tussendoor vragen? Mail dan naar havenstrategie@moerdijk.nl.

De werkgroep bestaat uit: Jeroen de Visser, Joke Hagenbeuk en Caroline Hoendervangers (gemeente Moerdijk).