Project informatie

Werkgroep

Het doel van deze werkgroep is het informeren over de woningen uit de Moerdijkregeling, de verkoop- en verhuurstrategie en het promoten van ‘Wonen in Moerdijk is zo gek nog niet’. Dit doen we door het inzetten van verschillende communicatiemiddelen en het organiseren van activiteiten zoals een open huizen dag.

Update over de woningmarkt en de Moerdijkregeling in 2017

Een actuele update van de Moerdijkregeling zie je op de bovenste afbeelding.

Werknemers van haven- en industrieterrein

Momenteel zijn we bezig met de inventarisatie hoe we ‘Wonen en Werken in Moerdijk is zo gek nog niet’ per bedrijf kunnen uitrollen. Elk bedrijf heeft andere communicatiemiddelen en om deze actie te laten slagen wordt per bedrijf gekeken welke actie we gaan doen. Voor de zomervakantie willen we de bedrijven waar onze ambassadeurs werken hebben bezocht.

Overige activiteiten

Meer Meiden
Vanuit de werkgroep PR, Verkoop en Imago dorp Moerdijk organiseren wij samen met meer Moerdijk: Meer Meiden!

Ben jij een meisje tussen de 11-14 jaar en vind je het leuk om gezellige activiteiten te ondernemen met andere meiden? Dan zijn de Meer Meiden avonden echt iets voor jou! Om de donderdagavond organiseert Meer Moerdijk meidenavonden waarbij informatieve en leuke actieve activiteiten elkaar afwisselen. Hierbij kun je denken aan cup cakes versieren, filmavondjes, nagels lakken en dansen. Heb je een ander idee om te doen? Geef dit aan, want het is jouw avond.

De volgende data staan gepland:
donderdag 17 mei in de Ankerkuil, Moerdijk
donderdag 31 mei in Tune, Zevenbergen
donderdag 14 juni in de Ankerkuil, Moerdijk

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Mail dan naar pauline.brands@senw-moerdijk.nl of britt.goedemondt@senw-moerdijk.nl.

Speciaal voor jongens is er ook een avond in de maak. We hopen deze ook zo snel mogelijk te kunnen lanceren. Volg ons op Facebook @meermoerdijk en blijf op de hoogte.

Toekomstige evenementen waar de werkgroep aan deelneemt, zijn de Dorpsavond op woensdag 20 juni, het Moerdijks Oldtimer Festival op zaterdag 25 en zondag 26 augustus en de open dag van het Haven- en Industrieterrein op zaterdag 6 oktober.

En er volgen uiteraard nog meer activiteiten dus houd onze pagina en Facebook in de gaten. Heb je tussendoor vragen? Mail dan naar havenstrategie@moerdijk.nl.

De werkgroep bestaat uit: Jeroen de Visser, Joke Hagenbeuk en Caroline Hoendervangers (gemeente Moerdijk).